Volleybal

Op zaterdag 17 juni 2017 zal het jaarlijkse volleybaltoernooi plaatsvinden in het park Oog in Al. Welke teams strijden dit jaar om de eer? Verzamel je buurt- en/of straatgenoten en meld je aan als team!

Activiteiten

• Het Straten-Volleybal-Toernooi start om 10:00 uur en eindigt rond 17:30 uur. Rond 20.00 uur sluit de bar.

• Terras. Tijdens het volleybal-toernooi hebben we de hele dag een gezellige terras in het park bij de volleybalvelden. Kraampjes met fris, snoep en andere versnaperingen zoals broodjes worst.

• Voor de kinderen is er een springkussen.

• Samen borrelen en eten. Samen sporten maakt hongerig en dorstig! Vanaf 17.00 uur openen we de bar o.a. met tapbier en wijn en draait een DJ  lekkere muziek.

• We eindigen alle activiteiten rond 20.00 uur.

Laat de wijk op deze dag weten hoe de wedstrijden verlopen via Twitter, gebruik tag #ooginalvolley ! Maar we zijn natuurlijk ook op Facebook te vinden.

Schrijf nu jouw team in!
Lees voordat je jouw team inschrijft even de regels/voorwaarden voor deelname. Deelnemers aan het volleybaltoernooi moeten lid zijn van Wijkvereniging Oog in Al. Klik hier om alsnog lid te worden. Per team vragen we een bijdrage van € 25,-, deze kun je op de dag van het toernooi ter plekke betalen.