Nieuws

 • Ook dit jaar komt Sinterklaas aan in Oog in Al en zet hij vanaf zijn pakjesboot voet aan wal op de Kanaalweg. Zijn jullie er ook weer bij? Vanaf 13.30 uur staan we klaar om de boot binnen te zien komen en vanaf 14.00 uur maken de Sint en z'n pieten een feestelijke tocht door onze wijk met fanfare de Bazuin. Bij slecht weer wordt de route van de intocht ingekort.

  lees meer
 • A.s. zaterdag om en nabij 17:00 organiseert Smoesjes een Barbeque. Gezellig tijdens de finale van het Volleybaltoernooi en voor het Wijkfeest! Schrijf je in door bij Smoesjes binnen te wandelen.

  lees meer
 • Hieronder het programma voor het komend Lustrumweekend op een rij. Wij hopen u te mogen ontmoeten, maar het is vooral, ontmoet elkaar! Oog in Al verbindt.

  lees meer
 • Het is bijna zover, het Lustrumweekend van Oranje- en Wijkvereniging Oog in Al, met als één van de hoogtepunten de Lustrumbrunch op zo 17 juni. Wij verzorgen de brunch, neemt u de origineelste brunchtafel mee?  Inschrijven vóór 31 mei.

  lees meer
 • Vandaag zijn in Oog in Al de Stolpersteine gelegd bij drie adressen. Stolpersteine zijn messing steentjes met namen van hen die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn weggevoerd of vermoord. Ze worden ook wel struikelsteentjes genoemd. Je struikelt erover op straat, met je hoofd en je hart. Ook in Oog en Al vormen deze stenen straks een tastbare en blijvende herinnering aan wijkbewoners die dit is overkomen. De steentjes zijn geplaatst door de bedenker van de Stolpersteine, de Duitse kunstenaar Gunter Demnig.

  lees meer
 • Op maandag 23 april plaatsen we acht Stolpersteine op gedenkwaardige plaatsen in Oog in Al, verdeeld over drie adressen. Stolpersteine zijn messing steentjes met namen van hen die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn weggevoerd of vermoord. Ze worden ook wel struikelsteentjes genoemd. Je struikelt erover op straat, met je hoofd en je hart. Ook in Oog en Al vormen deze stenen straks een tastbare en blijvende herinnering aan wijkbewoners die dit is overkomen. De steentjes worden geplaatst door de bedenker van de Stolpersteine, de Duitse kunstenaar Günter Demnig. De plaatsing start om 15.00 uur. Kijk voor meer informatie en het programma in de activiteitenkalender.

  lees meer
 • Op Koningsdag vieren we feest met alle buurtbewoners, vrienden, familie en bekenden. De traditionele kindervrijmarkt, voor en door kinderen, is niet meer weg te denken en ook de attracties en de livemuziek op het kerkplein maken van Koningsdag in Oog in Al een echte feestdag.  

  lees meer
 • In 2018 bestaan we maar liefst 80 jaar! We zijn inmiddels van start gegaan met de voorbereidingen. Het thema wordt ‘Oog in Al verbindt!’ We willen ons 16e Lustrum vieren van vrijdag 15 t/m zondag 17 juni. Naast leuke activiteiten willen we ook stilstaan bij de historie van onze wijk. Zo worden ‘stolpersteine’ geplaatst op gedenkwaardige plaatsen uit de Tweede Wereldoorlog en zal ook het boek ‘Onder ons Gezegd’ in herziene vorm worden gepresenteerd. Ik zou zeggen, zet dit lustrum in uw agenda en lees hier meer over al dat komen gaat.

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb