Onder ons gezegd

Heruitgave boek "Onder ons gezegd"

In 2008 hebben Janny Ruardy, Gerdie Snellers, Sam Dekker, Chiara Soldati, Anna Wits en fotograaf Kees Rutten het boek "Onder ons gezegd" uitgegeven. Verhalen over de geschiedenis van Oog in Al. Het boek was snel uitverkocht. In de afgelopen 10 jaar is er veel veranderd in de wijk, zoals de ontwikkeling van het Cereolterrein en de aanleg van de Dafne Schippersbrug. Ter ere van de 80ste verjaardag en dus het 16e lustrum van de Wijkvereniging Oog in Al, verschijnt er, bij Uitgeverij De Graaff, een nieuwe herziene versie van het boek "Onder ons gezegd". Het boek heeft 176 pagina's en is wederom in kleur (ISBN 978-90-77024-87-4).

Het boek kost €22,90. Reserveer nu een exemplaar middels deze voorinschrijving en je bent verzekerd van een uniek naslagwerk. Boeken worden vanaf 15 juni 2018, de start van het lustrum, uitgegeven. Het boek kan in worden afgehaald bij een (nader te bepalen) afhaalpunt in de wijk Oog in Al te Utrecht, vanaf 15 juni 2018, tegen inlevering van de bevestigings e-mail die u ontvangt nadat u een exemplaar heeft gereserveerd. U ontvangt hierover tijdig bericht via e-mail en via deze webpagina. Meer informatie nodig? Stuurt u dan een e-mail naar lustrum@wijkverenigingooginal.nl