Lustrum-brunch

Het thema dit jaar is Oog in Al verbindt; jong en oud, bekend en onbekend, bemind en onbemind, multi cultureel, bewoners van vroeger en nu... Kortom, iedereen is welkom.

Weet u het nog die spraakmakende lange ontbijttafel van 2013? Ook dit jaar komen we weer met een vergelijkbare verrassende editie. Wilt u erbij zijn, schrijf u dan op tijd in via Eventbrite, want vol is vol!

De kleurrijkste en feestelijkste ontbijt tafel van 2018

Bij de vorige editie bouwden wij de tafel voor u, dit keer doen we dit gezamenlijk. U brengt de tafel en stoelen en wij verzorgen de brunch. De tafel dient wel zo kleurrijk, origineel en / of feestelijk mogelijk te worden!

• Heel chique, pimpelpaars, de verjaardags tafel, de Japanse versie, het maakt niet uit, hoe gekker, hoe leuker, hoe beter!
  • Er zijn prijzen voor de origineelste tafel(s)
  • Tafel voor 2, 4, 6, 8, 10 het maakt niet uit
  • Wij verzorgen de brunch, het eten en drinken, u de tafel en stoelen
  • Kosten €5,77 per persoon
  • Heeft u plaatsen over, wilt u wijkbewoners aan uw tafel uitnodigen (op uw kosten), laat het ons dan weten
  • Locatie en verdere details worden later via de website bekend gemaakt
  • Inschrijven voor 10 juni 2018

INSCHRIJVEN
De inschrijving verloopt via Eventbrite, klik HIER. U koopt hier tickets voor het aantal personen die bij u aan tafel gaan aanschuiven. Met de ticket (geprint of elektronisch) haalt u de brunch af bij de stand op het Beethovenplein.

Voor vragen: stuur een bericht aan Michel via Whatsapp
naar (06) 5063 1738 of stuur een mailtje aan lustrum@wijkverenigingooginal.nl