Dodenherdenking 2016

Ook in Oog in Al herdenken wij op 4 mei, met woorden, muziek en stilte. Naast de traditionele taptoe op trompet, 2 minuten stilte en de kranslegging, zal Inge Eijsenga dit jaar voordragen uit een bijzonder oorlogsdagboek. We nodigen je van harte uit om samen met ons te herdenken op het Kerkplein vanaf 19.30 uur. Let op: locatie is gewijzigd.

Wil je meer weten over Oog in Al in de oorlog? Wat er gebeurde? En hoe het was om in die tijd op te groeien? Op 9 mei, om 19 uur opent Cinemec haar deuren voor vertoning van de film 'Kinderen van toen in de wijk van nu'. Inschrijving is gratis voor leden van de wijkvereniging en kan via het INSCHRIJFFORMULIER. Na afloop van de film is er een drankje en gelegenheid tot napraten.