Koningsdag

Locatie: Beethovenplein
Datum: 27 apr

Feest in Oog in Al. Doe mee!

Op Koningsdag vieren we feest met alle buurtbewoners, vrienden, familie en bekenden. De traditionele (kinder)vrijmarkt is niet meer weg te denken en ook de attracties en de live muziek op het kerkplein met een hapje en een drankje maken van Koningsdag in Oog in Al een echte feestdag. Als Oranje- en Wijkvereniging organiseren we dit graag met en voor elkaar! Helpt u mee?

Om deze dag voor iedereen gezellig en veilig te laten verlopen vragen we graag u aandacht voor het reglement! Daarin staan o.a. bepalingen opgenomen dat commerciële activiteiten niet zijn toegestaan, dat aanwijzingen en instructies van de organisatie en verkeersregelaars bindend zijn etc. Lees het even door, dat voorkomt wellicht problemen op Koningsdag zelf.