Jeugd Sport Arena

Aan de bak in Park Oog in Al!

Doe mee op zondag 13 september 2015. We spelen voetbalwedstrijden in teams van vier. Samen met je team of met je vader of moeder strijden voor de eer in deze sportieve battle.

• Aanvang toernooi: 12.00 uur. Eerste wedstrijden starten om 12.15 uur.
  • Teamcaptains kunnen zich melden om 12.00 uur bij het wedstrijdsecretariaat (kraampje)
  • NB. Spelen op voetbalschoenen met noppen is niet toegestaan. Dit om beschadiging van het gras te voorkomen.

Spelregels Ouder-Kind teams

Het is voor de ouder niet toegestaan om te scoren. De kinderen in het team zijn de "spitsen" en mogen de doelpunten maken.  Wanneer per ongeluk door een ouder wordt gescoord, telt dit doelpunt niet. Dit doen we om ervoor te zorgen dat het een wedstrijd blijft waarin de kinderen bepalend zijn.

Fair Play

We vinden het heel belangrijk dat ouders het goede voorbeeld geven. Juichen langs de lijn? Graag. Maar laat de emoties je niet de baas worden en blijf positief aanmoedigen, ook richting de scheidsrechters.

Inschrijven

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor de Jeugd-Sport-Arena. Uiteraard zien we je graag zondag 13 september in Park Oog in Al om de teams aan te moedigen, te genieten van de attracties en een drankje te komen drinken.